Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. November 15. 15:27, szerda | PR
Forrás: (x)

Újabb magyar innovációs siker: gél formában szedhetjük a vitaminokat

Újabb magyar innovációs siker: gél formában szedhetjük a vitaminokat

Korábban nem ismert módon könnyíti meg a vitaminszedést a magyar fejlesztésű gélvitamin.

Az étrendkiegészítők terén elért innovációt új gyártástechnológiával készítik, gélvitamin formájában, amelynek a beszedése nem csupán a gyerekek és az idősek számára kényelmesebb. Négyféle vitaminkészítményt állítottak elő, melyek már a gyógyszertárak polcain elérhetőek. A fejlesztésben a magyar iparmágnás, Balogh Levente is részt vett befektetőként.

A gélvitaminnal minimálisra csökken az adalékanyagok bevitele szervezetünkbe

A formabontó ötletet a legalapvetőbb emberi igény teremtette meg: ha tehetjük a lehető legtermészetesebb formában szeretünk táplálkozni, ez pedig a vitaminbevitelre is vonatkozik. Nem csupán az idősek vagy a gyermekek számára fontos, hogy kapszula helyett folyékony formában vehessük be az immunrendszerünk megerősítését célzó vitamint, hanem a felnőtteknek is. A tablettával ellentétben a gélvitamin vitathatatlan előnye, hogy amikor bevesszük, sokkal kevesebb felesleges adalékanyagot juttatunk a szervezetünkbe, ráadásul a felszívódás már a szájnyálkahártyán megkezdődik.

A gélvitamin fejlesztéséről a Novotic honlapjáról lehet bővebben megtudni. Az innováció kezdetben négy terméket kínál a vitamin- és étrendkiegészítő piacon: Mg+B6 vitamint, C-vitamint csipkebogyóval, ízületvédőt és multivitamint. A termékpaletta folyamatosan bővülni fog, rövid időn belül 40 különböző készítmény lesz elérhető, köztük tőzegáfonyás, kurkumás, kollagénes és terhesvitamin is.

Immunerősítés a természetben is megtalálható alapanyagokból

A magyar fejlesztés előnye még, nem csak a kapszulákkal és tablettákkal szemben minimális benne a segédanyag, a készítmény ízesítésmentes, így egy pohár víz élvezeti értékét sem rontja el. Továbbá színezékmentes, cukormentes, laktóz- és gluténmentes készítmény.

A terméket szomszédainknál, Szlovákiában, Romániában és Csehországban is hamarosan forgalmazzák. A fejlesztés nem titkolt célja, hogy az egész világon áttérjenek a gélvitamin formula alkalmazására.

Vitaminutánpótlás nélkül hamar elfáradunk, a kórokozók is könnyebben elbánnak velünk, oda kell figyelnünk rá, hogy gondoskodjunk a napi szükségletről. Mégsem esik jól, amikor a reggelt 1-2 méretes kapszulával kell kezdeni. Ezért számít vonzónak az újgenerációs, magyar fejlesztésű gélvitamin termékcsalád, mely folyékony formában kínálja az immunrendszer erősítéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat – olvasható a ViolaParis honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.