Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Május 19. 18:55, szombat | Belföld
Forrás: sziget.hu

Armin van Buuren jön Björk helyére

Armin van Buuren jön Björk helyére

A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjának kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk helyét a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában

Nem kellett sokáig várni, hogy kiderüljön, ki tölti be a Björk betegsége okán keletkezett hiatust a Heineken Balaton Sound programjában. A vasárnapi headliner a világ egyik legkeresettebb DJ-je, a zamárdi fesztiválozók kívánságlistáján is dobogós Armin van Buuren. A trance univerzum legismertebb DJ-je és producere, négy elementáris erejű, illetve rendkívül sikeres album szerzője, a majdnem hatszázadik adásánál tartó, tizenöt milliós törzsközönséggel rendelkező A State of Trance műsorvezetője, akit 2007 és 2010 között négyszer választott a világ legjobbjának a DJ Magazine. Armin live szettjeire a világ minden pontján több tíz ezer ember mozdul meg egyszerre, és neve mindig az első vonalban szerepel a legnagyobb könnyűzenei fesztiválokon.

A fesztivál fellépői között lesz még a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig, valamint a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul.

Részletek: http://sziget.hu/balatonsound/programok/fellepo/armin_van_buuren_nl.108607.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.