Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Augusztus 28. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: teol.hu

Böde Dániel Madocsa díszpolgára lett

Böde Dániel Madocsa díszpolgára lett

Sporteredményei elismeréseként és a Duna menti település hírnevének öregbítéséért Madocsa díszpolgárává avatták Böde Dánielt – írja a fradi.hu.

Böde Dánielről sokan tudják, hogy a Ferencváros és a magyar válogatott elnyűhetetlen gólgyárosa és az is köztudomású, hogy Madocsa az otthona. A kiváló támadó és a község neve az utóbbi években összeforrt, az egyre sikeresebb sportoló pedig sosem feledkezett meg arról, hogy honnan is indult. Ez utóbbiért és természetesen sportkarrierje okán, Böde Dániel díszpolgári címet vehetett át a nemzeti ünnepen rendezett Madocsai Falunapon „A sportban elért eredményeinek elismeréséért és Madocsa település hírnevének öregbítéséért”.

A Fradi játékoskeretében egyedülálló cím kapcsán természetesen a díjazott is megszólalt. „Nagy megtiszteltetés számomra ez a cím, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tett büszkévé. Madocsa mindig is az otthonom lesz, építkezni is itt építkeztem, nyaralni is rendre ide járok és a helyi focicsapat is sok örömet okoz. Bárhol jártam a világban, mindenhol szerettem madocsai lenni, és ezt tudta rólam mindenki, talán ennek is köszönhetem ezt az elismerést.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára