Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Július 21. 12:03, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Brit embercsempészt fogtak el a rendőrök az M6-oson

Brit embercsempészt fogtak el a rendőrök az M6-oson

Brit embercsempészt fogtak el a rendőrök kedden az M6-os autópályán Dunaújvárosnál, a férfi öt illegális migránst próbált Nyugat-Európába juttatni - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: a dunaújvárosi és a Tolna megyei rendőrök kedd délután az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalának 71-es kilométerénél, Dunaújváros külterületén állítottak meg egy magyar rendszámú személygépkocsit, amelyet egy brit férfi vezetett.

A kocsiban a sofőrrel öt férfi utazott, akik közül hárman iraki, ketten pedig szír állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták igazolni a személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét - tették hozzá.

A rendőrség tájékoztatása szerint a brit sofőr ellen embercsempészés miatt indult eljárás, az illegális migránsokat pedig visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Címkék: brit, embercsempész, m6, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.