Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Június 15. 08:54, szerda | Helyi
Forrás: BB1.hu

Csak a minimális célt teljesítette az ASE

Csak a minimális célt teljesítette az ASE

Schmidt Béla szerint Troy Barnies komolyabb hullámvölgybe került, Alexander Fomin beépítése pedig nem sikerült.

2-1-re elveszítette a bronzéremért folyó párharcot az Atomerőmű SE az Egis Körmenddel szemben. A paksiak rövid ideig az élen is álltak, de a középszakaszban mintha valami megtört volna Schmidt Béla csapatánál. A szakvezetőt arra kértük, értékelje az idényt.

- Az alapvető célkitűzésünk a négy közé jutás volt, ez teljesült is. Ugyanezt a kupában is szerettük volna megismételni, ami nem sikerült. Nem vagyok elégedetlen, de szerintem maradt a csapatban. Ezt elsősorban az idegenbeli mérkőzéseinkre értem, ezek főleg a középszakasztól kezdve váltak egyre problémásabbá. Ennek személy szerint a mai napig nem tudom az okát, de már nem is érdemes törődnöm vele - kezdte Schmidt, aki felemás érzésekkel tekint a szezonra. - A magyarok közül mindenkivel elégedett lehetek, tudásukhoz és kapott játékperceikhez képest remekül teljesítettek. Különösebben nem szeretnék senkit kiemelni, de azt mindenképpen érdemes megjegyeznem, hogy Will Tamás ugyan nagyon kevés szerepet kapott a szezon során, de amikor a rájátszás során elővettem őt, akkor kiválóan helyt állt - értékelt a tréner. A külföldiek miatt azonban már nem ennyire boldog.

- Vegyes érzéseim vannak légiósainkkal kapcsolatban. Az alapszakasz során Chris Dunn és Troy Barnies kiemelkedőt nyújtott, de a play-offban már sokkal inkább hullámzó volt a teljesítményük - sőt utóbbi esetében már komolyabb hullámvölgyről is beszélhetünk. Érzésem szerint a legegyenletesebb egyértelműen Ryan Watkins játszott. Megbízhatóan hozta azt, amire képes. Fomin beépítéséről viszont el kell ismerni, hogy sajnos nem sikerült - beszélt a Paks külföldijeiről Schmidt.

S hogy mi lesz az edző jövője?

- Egyelőre még nem tárgyaltunk, ezért erről nem tudok mit mondani. Ami a csapatot illeti, Illés Máté és Medve Máté maradni fog, két távozónk azonban már biztosan lesz, bár ez egyelőre nem hivatalos. A többiek helyzete képlékeny, de jövőre is négy-öt légióssal vágunk neki az idénynek - fogalmazott Schmidt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt