Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 09. 19:03, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Czutor Zoli fityiszt mutat a mai fiataloknak új klipjében

Czutor Zoli fityiszt mutat a mai fiataloknak új klipjében

Czutor Zoli mindig is a szókimondó stílusáról, társadalomkritikus véleményalkotásáról volt híres. A Belmondo frontembere ezúttal sem fogta vissza magát: bandája új klipjében alaposan beolvas a mai fiataloknak.

A görbe tükörrel odadörgöli a Z generáció orra alá, hogy nem megélik, hanem kütyüikkel csak dokumentálják a fontos pillanatokat. Többek között erről is mesél a Sláger TV Híradó csütörtöki adásában, amelynek másik vendége az a Knapik Tomi lesz, akinek együttese, a Fiesta körül egy hamis pletyka keringett az elmúlt napokban – de végre tiszta vizet önt a pohárba.

Czutor Zoli, a Belmondo együttes frontembere vadonatúj klipjüket mutatja be a Sláger TV Híradójának csütörtök esti adásában. Mint azt megtudhatjuk tőle, a friss sláger üzenete igencsak aktuális: a közösségi média, és a fiatalok ehhez való viszonyát dolgozták fel. Zolit mindig is foglalkoztatta a társadalomkritika, és ez most egy olyan téma, amit szívesen mutatnak be, még akkor is, ha a kritikájukra a Z generáció szülöttei kissé sértődötten felhúzzák a szemöldöküket.

„Az, ahogy reagálok a világra, sokszor csak úgy kibukik belőlem, nem tudom megállni. Nem lehet mindig arról írni, hogy szép az élet, néha komolyabb témákhoz kell nyúlni, amik kicsit közelebb vannak a valósághoz. A Pár piálás című albumunkon persze sok olyan dal van, amelyek inkább bulisak, de a Mindennél van még jobb klipjében egy nagyon komoly üzenet is szerepet kap. A videóban két szemszögből látjuk a sztorit, az egyik egy ízig-vérig belmondós színpadkép, a másik pedig a közönség, ahol több fiatal folyamatosan telefonnal veszi a koncertet. Így csak a telefonjukon keresztül látnak minket, és valójában az igazi élményeket nem élik meg” – mesélte a zenész.

A Fiesta gitárosa, Knapik Tomi is feltűnik a csütörtöki adásban. A rajongók legnagyobb örömére az együttes nemrégiben új dallal rukkolt elő, csakhogy ezzel nem kis riadalmat okoztak követőik körében. A legfrissebb nóta ugyanis Pintácsi Vikivel közösen készült, a netes fórumokon pedig azonnal megindult a találgatás: Kocsis Renátát lecserélték Vikire?

„Ez az együttműködés csak ideiglenes volt, a mostanában nagyon divatos „feat”-elésről van szó. Egy dal erejéig álltunk össze, Viki nem tagja az együttesnek. Remek kirándulás volt, de Kocsis Renátával már négy éve dolgozunk, nagyon megtaláltuk a közös hangot, és a továbbiakban is vele teljes a csapat” – tisztázta a helyzetet Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.