Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Szeptember 27. 08:22, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Droggal kereskedett Pakson

Droggal kereskedett Pakson

A rendőrök 5 személyt hallgattak ki gyanúsítottként, egyiküket őrizetbe vették.

A rendőrök szeptember 15-én este Pakson egy ellenőrzés során kábítószergyanús növényi törmeléket találtak egy személygépkocsiban. A drogot lefoglalták, a járműben utazó személyeket eljárás alá vonták.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként felkerestek egy helyi férfit, aki a járőrök megérkezésekor éppen egy alufóliába csomagolt, ismeretlen anyagot adott át egy kerékpáros férfinak. A kerékpáros a rendőrök láttán megpróbált elmenekülni, valamint a csomagtól megszabadulni, de a közelben elfogták.

A járőrök intézkedés alá vonták a 22 éves paksi férfit, valamint egy nőt, aki a ruházatába rejtett, kábítószergyanús anyagot kísérelt meg eltüntetni. A nyomozók házkutatást tartottak, amelynek során további zöld növényi törmeléket, valamint kábítószerrel kapcsolatos eszközöket foglaltak le.

A rendőrök összesen öt személyt állítottak elő. A 22 éves paksi férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, az intézkedés alá vont jármű utasait, egy 23 éves paksi és egy 24 éves németkéri férfit, valamint a 28 éves paksi kerékpáros férfit kábítószer birtoklása vétség, a 20 éves paksi nőt pedig bűnpártolás kísérlet vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mindannyian beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a 22 éves paksi férfit őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását. A többi személy szabadlábon védekezhet.

Az ügyben a további eljárást a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).