Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Május 13. 08:59, péntek | Helyi
Forrás: bb1.hu

Életben maradnak a hazai remények, vagy továbbjut a Paks?

Életben maradnak a hazai remények, vagy továbbjut a Paks?

Péntek este hat órától a \"hűség városában\" eldől, hogy a párharcban 2-1-re vezető Atomerőmű továbbjut-e az elődöntőbe, vagy a hazai soproniak kiegyenlítenek, és kiharcolják egy mindent eldöntő ötödik mérkőzés lehetőségét.

Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője: Természetesen győzelemre számítok, hiszen ez kell ahhoz, hogy életben tartsuk a reményeinket és kivívjuk a mindent eldöntő ötödik találkozót. Az előző mérkőzésen még rossz játékkal is közel álltunk a sikerhez, de sajnos végül nem sikerült behúzni a győzelmet. Bízom benne, hogy a vereségből is erőt ad, hogy a sanszunk megvolt, és hazai pályán hasonlóan tudunk játszani, mint a második találkozón. Sok újat nem tud mutatni egymásnak a két csapat, a pillanatnyi forma és a kevesebb hiba fog dönteni.

Schmidt Béla, a Paks vezetőedzője: Nagyon kemény meccsen szereztük meg a második győzelmet, ennek ellenére optimista vagyok és bízom a srácokban. Úgy utazunk Sopronba, hogy megpróbáljuk kiharcolni a továbbjutást. A legutóbbi összecsapás nagyon kiegyenlített volt, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. Csak ismételni tudom önmagam azzal, hogy nagyon kevés lesz az a teljesítmény, amit eddig az idegenbeli meccseken nyújtottunk. Nagyon várom már, hogy ezen tudjunk változtatni. Ha meccsben tudunk maradni, és nem engedjük el az ellenfelet, akkor lehet esélyünk arra, hogy nyerjünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt