Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Március 29. 15:22, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Paksi FC

Foci: Kis Károly előzetese

Foci: Kis Károly előzetese

\"Sajnos Győrben egy ötperces rövidzárlatért nagy árat kellett fizetnün\" - mondta Kis Károly, a Paksi FC vezetőedzője

"Ebből a vereségből is tanulnunk kell. Jelenleg az NB I-es mezőny olyan roppant kiegyensúlyozott, hogy egy-egy kihagyásért, egy-egy hibáért az ellenfelek azonnal büntetnek.

Most is olyan mérkőzésre készülünk, ahol minden szituációnak, ahol döntést kell hozni, óriási jelentősége lesz. Ellenfelünk, a Kaposvár magja már jó ideje együtt van, összeszokottak, és nagyon szervezettek. Nehéz mérkőzésre számítunk, de mindenképp szeretnénk javítani, mivel a rajtunk nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Ugyanolyan jó játékkal szeretnénk kirukkolni, mint az eddig egyetlen hazai mérkőzésünkön, az Újpest ellen. Fontos, hogy merjünk játszani, merjünk kreatívan játszani, és ne legyünk görcsösek. Bízunk benne, hogy ismét olyan jó meccset láthatnak a szurkolók, mint a legutóbbi hazain az Újpest ellen.

Éger már jól van, ő játszani fog, míg Böde játéka az utolsó pillanatban fog eldőlni."

Várható kezdők:

Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Éger László, Szabó János, Báló Tamás – Magasföldi József, Böde Dániel, Szatmári Lóránd, Vayer Gábor – Hrepka Ádám, Kiss Tamás

Várható cserék:

Pokorni Péter – Fiola Attila, Sipeki István, Sifter Tamás, Csehi Tamás, Mészáros István, Eppel Márton

Kis Károly 2010 óta a Paksi FC vezetőedzője, legnagyobb sikereit is ennél a csapatnál érte el; a 2011-es ligakupát, valamint ezüstérmet a bajnokságban.

Címkék: foci, meccs, paksi fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: