Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. Augusztus 05. 12:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Idén nem lesz Nagy Sportágválasztó

Idén nem lesz Nagy Sportágválasztó

A szervezők a tavaszi után az őszi eseményt is törölték, így idén nem lesz Nagy Sportágválasztó.

Az eddig 25 alkalommal megrendezett rendezvény házigazdái kedden jelezték, hogy a koronavírus-járvány miatt úgy döntöttek, nem tartják meg a szeptember 11-12-re kiírt eseményt. Hírlevelük szerint folyamatosan figyelték a járvány alakulását, és ennek alapján határoztak.

"Úgy látjuk, hogy a rendezvény időpontjáig a helyzet sajnos nem sokat fog javulni, így pedig kockázatos lenne egy ilyen nagy horderejű esemény megrendezése" - olvasható a sportagvalaszto.hu-n. Mindehhez azt is hozzátették, hogy az előzetesen augusztus 15-ig meghirdetett szabályozásokon bizonytalan ideig továbbra sem enyhít a magyar kormány, "ami további felelősségteljes viselkedésre és a szabályok betartására hívja fel a figyelmet".

A Nagy Sportágválasztón az érdeklődők rengeteg sportággal ismerkedhetnek meg, a legutóbbi, 25. rendezvényen több mint százat lehetett kipróbálni ingyenesen tavaly szeptemberben a kőbányai Merkapt Sportközpontban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.