Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2018. Augusztus 30. 11:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Kamion, kisbuszok, személykocsik ütköztek az M7-esen – Többen megsérültek

Kamion, kisbuszok, személykocsik ütköztek az M7-esen – Többen megsérültek

Kamion, kisteherautó, kisbusz és személykocsik szenvedtek balesetet az M7-es autópályán a 102-es kilométernél csütörtök délelőtt. Több ember megsérült.

Ráfutásos balesetet szenvedett egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt kocsi csütörtök délelőtt az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél.

Az ütközés következtében a kamion az út menti szalagkorlátot is átszakította. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében, míg Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták.

Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Címkék: baleset, M7

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért