Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 11. 18:41, szerda | Helyi sport
Forrás: MVM Paks

Kovács Attila visszatért

Kovács Attila visszatért

Tizenöt hónap után védett ismét tétmérkőzésen

Több, mint egy éve védtem utoljára egy Vasas elleni Liga Kupa mérkőzésen még 2010-ben. - mondta Kovács Attila a paksifc.hu-nak adott interjújában. Ennyi kihagyás után egyértelmű, hogy nagyon vártam már. A kozármislenyi győzelem jól jött a focista szerint, s nem csak a visszatérése, de a pontszerzés miatt is.

A csapat jól teljesített előttem, ezért egy közepesen nehéz meccs volt az én szempontomból. Az első félidőben csak kisebb dolgok akadtak, majd a másodikban volt egy távolabbi lövés, amit hárítanom kellett. A többi a könnyebb lövés kategóriába tartozott. Jó érzés volt újra játszani! A hosszas lábadozás után a sérült térdnek hozzá kell szoknia terheléshez, Kovács ezzel kapcsolatban elmondta, hogy mivel a mérkőzés egy egészen más terhelést ad, az ember ösztönösen mozog,nem tud ráfigyelni, így jobban elfáradt. Ezen át kell esni, mindkét térdemnek erősödnie kell még. A lábadozásban sokat segített a család, felesége és kisfia, akik a hosszú kihagyást követő mérkőzésen is szurkoltak. A családomnak is megnyugvás volt, hogy újból tudok védeni. Ők végig velem voltak, rengeteg olyan dolgon átmentek, amin nem biztos, hogy kellett volna. Mind a feleségem, mind a kisfiam sokat segített. Kristóftól kaptam egy kesztyűt Karácsonyra, amin rajta van a neve, ebben védtem, és szerencsét is hozott.

Ami a jövőt illeti, Kovács Attila elmondta, hogy a nyárra szeretne annyira rendbe jönni, hogy az első csapathoz tudjon csatlakozni. De addig, amikor csak lehet, az NB II-es csapatban fogok védeni. Ha bírom majd a meccsterheléseket, és továbbra is minden jól alakul, akkor remélem, hogy a következő szezonban, már az első csapatban is védhetek.

Címkék: Attila, foci, kovács, MVM, paks

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.