Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 09. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Kutatók éjszakája Szekszárdon

Kutatók éjszakája Szekszárdon

Nyomrögzítésről tartottak előadást a rendőrök a diákoknak és szüleiknek.

Nagy érdeklődés övezte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztályának bemutatóját, melyre 2016. szeptember 30-án este került sor a szekszárdi Garay János Gimnáziumban.

A középiskola adott otthont a „Kutatók Éjszakája” elnevezésű, tudománykommunikációs rendezvénysorozatnak, melynek keretében a nyomkutatási és nyomrögzítési technikákba és eljárásokba avatták be a rendőrök a résztvevőket.

Varga Árpád r. főtörzszászlós és Fábián Máté r. zászlós az interaktív előadás során nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minden felmerülő kérdésre válaszoljanak, melyből akadt is bőven.

A kíváncsiság az egy órás előadás végeztével sem apadt, a diákok és szülők sorra tették fel a szakmába vágó kérdéseiket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: