Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. November 24. 09:45, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Pályaválasztási kiállítás Szekszárdon

Pályaválasztási kiállítás Szekszárdon

A rendezvényen sok diák érdeklődött a rendőri pálya iránt.

A Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja 18. alkalommal rendezte meg őszi pályaválasztási rendezvénysorozatát.

Ennek egyik legkiemelkedőbb rendezvénye Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központban megrendezett Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató.

A kiállítás első napján, november 23-án az egyetemek, főiskolák, valamint érettségi utáni képzést nyújtó intézmények mutatták be kínálatukat a végzős középiskolásoknak, illetve az érettségivel rendelkező pályakezdő álláskeresőknek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata tájékoztató bemutatót tartott a rendőri pályára készülőknek. A rendőrök a határvadász-képzésről szóló tájékoztatókat és nyomtatványokat is adtak a diákoknak. Népszerű volt a rendőrségnél rendszeresített fegyverek bemutatója, de a rendőri pálya iránt is nagy volt az érdeklődés a fiatalok körében.

A pályaválasztási rendezvényen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya ifjúságvédelmi prevenciós kiadványokkal, valamint „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi programmal várta az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.