Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Május 21. 08:37, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Ismét felemás érzések!

Rally: Ismét felemás érzések!

Gyakorlatilag megismétlődött a Boldogkő Rallye eredménye a Ritmus ASE által támogatott versenyzők számára.

Klausz Kristóf és Csányi Botond 5., Turán Frici-Bagaméri Laci pedig kiesett a versenyből pár első napi pontot megszerezve, de sokkal több volt ebben a versenyben is számukra, nagyon pechesek idén, pedig többet érdemelnének.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Nagyon örülök és büszke vagyok Klauszék teljesítményére, lépésről lépésre, nagyon okosan haladnak előre, mindig csak annyit kiadva, ami nagyobb kockázat nélkül benne van. Bár az eredményük ugyanaz, mint az előző versenyen, lényegesen kisebb különbséggel érték el azt, sokkal közelebb voltak az elsőkhöz. A Salgó Rallye-n szerintem már gyorsaságit is nyerhetnek, bár az is igaz, hogy az előttük végző versenyzők mind nagyon gyorsak, nehéz lesz eléjük kerülni, de ez a cél, ezért dolgozunk. Az autón elvégzett változtatások pozitívak voltak, így Kristóf is bátrabban tudott menni. Nehéz jósolni ebben az erős mezőnyben, de bízunk a srácokban!



Turán Frici ismét bizonyította, hogy a leggyorsabb tud lenni a mezőnyben, a szerencse azonban nincs vele, pedig nagyon megérdemelné a győzelmet. Egy pici hiba és máris vége lett a versenynek, pedig az autónak semmi baja nem lett, csak nem tudott visszajönni az útra. Nagyon elszomorító a helyzet, pedig egyértelműen a bajnoki cím a cél, de több hiba már nem fér bel, az biztos. Az első verseny pontjai még nem véglegesek, ha azt megkapja, akkor még biztosan versenyben van a bajnoki címért, egyet ugye lehet minuszolni. A Korda Racing szerelői ismét remek munkát végeztek, minden autó tökéletes volt, köszönjük nekik.

Valamint a reklámpartnereinknek is köszönjük, reméljük ez az új, élőben közvetített gyorsaságik, kicsit még emelik a szeretett sportunk reklámárértékét!



A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Multiprogres B.R. Kft, All4office kft, Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Copy and More kft. , CATA, FALMEC, RIWAX

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.