Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. December 20. 09:10, kedd | Helyi
Forrás: Polgármesteri Hivatal

Rendőrségi felhívás

Rendőrségi felhívás

Több trükkös lopás elkövetőjével szemben folytat eljárást a rendőrség. A tettesek elsősorban idős, egyedülálló emberekhez kopogtatnak be, valamely szolgáltató munkatársának vagy akár civil rendőrnek kiadva magukat.

Több trükkös lopás elkövetőjével szemben folytat eljárást a rendőrség. A tettesek elsősorban idős, egyedülálló emberekhez kopogtatnak be, valamely szolgáltató munkatársának vagy akár civil rendőrnek kiadva magukat. Gyakran állítják, hogy valamilyen visszajáró pénzt hoztak az illetőnek, de csak nagy címlet van náluk, így lesik ki, honnan vesz elő pénzt áldozatuk.
A rendőrség kéri, hogy minden becsöngető idegentől kérjenek igazolványt, a hivatalos személyek készpénzt soha nem visznek személyesen, a kifizetések átutalással, illetve postai úton történnek minden esetben.
A rendőrként bemutatkozó személytől kérhetik rendőr igazolványát, amin az azonosítószám látható és ezt a 107-es segélyhívószámon keresztül leellenőrizhetik. A rendőr minden esetben köteles megvárni az ellenőrzést.
Amennyiben kétely merül fel, hogy az idegen nem az, akinek kiadja magát, vagy gyanús körülményt észlelnek, azonnal hívják a 107-es és a 112-es ingyenes segélyhívószámokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben