Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Április 25. 09:03, hétfő | Helyi
Forrás: bb1.hu

Simon Balázs kemény szavai: \"sportember ilyet nem csinál\"

Simon Balázs kemény szavai: \

A balhés végjátékba torkolló ASE-Alba meccset értékelték az irányítók.

Emlékezetes utolsó percekben dőlt el az Atomerőmű SE-TLI-Alba Fehérvár rangadó, a vendégek a negyedik negyed elején még vezettek, ám a Paks 14-1-es hajrával fordított. Amihez kellett az is, hogy a fehérávriak két amerikai légiósa, Ryan Pearson és Tristan Spurlock kiállítása után sorra dobhatta a büntetőket az ASE. Pearsont szövegelésért, Spurlockot könyöklésért küldték öltözőbe a játékvezetők. A meccset értékelő játékosok nem véletlenül tértek ki a nem mindennapi afférokra, amikor a talákozóról beszéltek.

- Nagyon örülök a győzelemnek, nagyon fontos volt a rájátszás szempontjából. Mind a két csapat tudta, hogy nagy a tét, és a negyedik negyed végéig egy labdás meccsnek nézett ki, rangadóhoz méltóan játszott mindenki. A kiállításból olyan előnyt szereztünk, amivel eldőlt a mérkőzés - mondta a paksiak irányítója, Kovács Ákos.

Kollégája, a rutinos Simon Balázs még keményebben fogalmazott, noha nem említett név szerint senkit a főszereplők közül.

- Nagyon komoly, igazi rangadó volt, fej-fej mellett haladtunk, jó, és kevésbé jó periódusaink voltak. A végén olyan dolgok történtek, amit a pályán egy sportembernek nem szabad csinálni. Ez természetesen nem von le semmit az ASE érdemeiből, gratulálok nekik. Nekünk egy újabb kemény mérkőzés következik, a Körmend ellen remélem újra szebbik arcát mutatja a csapatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás